Ce să știți despre Medicare Partea C

Medicare Partea C este un plan de Medicare îmbinat care încorporează acoperirea medicamentelor spital, medicală și rețetă pentru majoritatea oamenilor. De asemenea, acoperă servicii suplimentare pe care planurile tradiționale de Medicare nu le acoperă, cum ar fi îngrijirea stomatologică, auz și viziune. Cu toate acestea, acoperirea pentru acestea variază între planuri.

Un alt nume pentru aceste planuri este Medicare Advantage. În timp ce adesea oferă mai multă acoperire decât un plan tradițional Medicare, persoanele cu Medicare Advantage trebuie să aleagă dintr -o rețea de medici și furnizori de servicii medicale pentru care Medicare și furnizorii de plan au fost de acord. Primirea îngrijirii în afara acestor rețele va fi mai scumpă.

companiile de asigurări de sănătate aprobate de Medicare, administrate Medicare Advantage. Aceștia trebuie să urmărească regulile pe care Medicare le -a stabilit, așa cum Medicare trimite peste un sistem fix de bani în fiecare lună pentru a finanța o politică de avantaj pentru o persoană.

În acest articol, explicăm detaliile Medicare Advantage, precum și Cum diferă de politicile tradiționale de Medicare.

Ce este Medicare Partea C?

Companiile de asigurări de sănătate oferă mii de planuri Medicare Advantage. Disponibilitatea lor variază în funcție de regiune.

Tipuri

Conform tomedicare.gov, planurile se încadrează de obicei într -una din cele cinci categorii.

 • Organizația de întreținere a sănătății (HMO): pentru a primi reducere Tratament într -un plan HMO, o persoană trebuie să primească îngrijiri de la o rețea fixă ​​de furnizori de servicii medicale. Acești medici, clinici și spitale au acceptat să ofere servicii actualizate persoanelor care dețin acest plan. O persoană trebuie să primească adesea o sesizare de la un medic de îngrijire primară pentru îngrijiri medicale de specialitate în cadrul unui plan HMO. Dacă o persoană primește îngrijiri de la un furnizor din afara rețelei, este posibil să fie nevoiți să plătească prețul complet.
 • Organizația furnizorilor preferați (PPO): Planurile PPO sunt similare cu HMOS. O persoană economisește bani alegând furnizorii de rețea. Cu toate acestea, o organizație PPO poate finanța, de asemenea, o parte de îngrijire pentru un furnizor de afara rețelei. Tratamentul în cadrul acestor planuri nu necesită de obicei sesizarea unui furnizor de îngrijiri primare.
 • Taxa privată pentru serviciu (PFFS): Persoanele cu planuri PFFS au acorduri cu furnizorii care acceptă Medicare. Prezentul acord impune medicilor să perceapă o sumă specificată pentru serviciile lor medicale. Nu toți furnizorii aprobați de Medicare acceptă aceste planuri. Unele planuri PFFS pot specifica medicii în rețea, în timp ce alții nu.
 • Planuri de nevoi speciale (SNP): SNP -urile sunt planuri care îi ajută pe cei cu afecțiuni medicale cronice specifice. Aceste persoane pot utiliza mai regulat medicamente pe bază de rețetă și servicii de medic. Exemple de afecțiuni medicale cu SNP -uri includ insuficiență cardiacă cronică, demență, diabet, ficat de ficat și rinichi și HIV. Toate SNP -urile oferă acoperire cu medicamente pe bază de rețetă.
 • Cont de economii medicale (MSA): aceste planuri combină un plan de asigurare deductibil ridicat și un cont de economii medicale. O persoană cu acest plan are o deductibilă ridicată. Aceștia pot folosi bani de la MSA pentru a ajuta la finanțarea costurilor de asistență medicală înainte de a fi nevoie să -și îndeplinească deductibilul. Aceasta înseamnă că o persoană poate finanța cheltuieli medicale înainte de plățile asigurărilor. Multe planuri MSA permit unei persoane să caute îngrijiri de la orice furnizor pe care îl aleg.

Nu fiecare plan este disponibil în fiecare regiune. De regulă generală, zonele cu mai maripopulații au o varietate mai mare de planuri disponibile.

Pentru mai multe resurse care să vă ajute să vă ghideze prin lumea complexă a asigurărilor medicale, vizitați hub -ul nostru Medicare.

costuri medii

Poate fi bedifult pentru a oferi costuri medii Pentru Medicare Partea C, deoarece există o gamă largă de planuri disponibile. Diferite circumstanțe personale, cum ar fi veniturile și ahistoria de a plăti impozitele Medicare, informează, de asemenea, costul unei politici.

Un plan Medicare Advantage are prima sa, care poate fi uneori zero dolari. Potrivit Kaiser Family Foundation (KFF), prima medie lunară Medicare Advantage este de 25 USD. Cu toate acestea, unele planuri au prime lunare care depășesc 200 de dolari.

Fiecare plan necesită dividivi pentru a îndeplini o sumă specificată de costuri din buzunar înainte de planurile lor să plătească pentru servicii medicale. Acest lucru poate fi uneori la mii de dolari.

Potrivit unei probleme de politică publică a școlii din Pennsylvania Wharton, o persoană cu o persoană cu un plan specific Medicare Advantage în Philadelphia County, Pennsylvania, a plătit o sumă medie anuală din buzunar de 3.950 USD.

Acesta este mai puțin de 6.180 de dolari pe care persoanele cu Medicare tradiționale au plătit în costurile din buzunar în aceeași regiune.

În afara buzunarului este suma de bani pe care o persoană se poate aștepta să o cheltuiască pe deasupra premiului lor pentru costuri medicale.

Unele peopleMay se bucură de economii semnificative de costuri atunci când utilizați Medicare Advantage , în funcție de locul în care locuiesc.

Eligibilitate pentru Medicare Partea C

Eligibilitate pentru Medicare Partea C Depinde de următoarele criterii:

 • Zona geografică: Planurile Medicare Advantage sunt de obicei indisponibile sau Mai puțin disponibil în regiunile geografice cu o populație mai mică, cum ar fi Alaska și Wyoming. Oamenii din orașe mai mari au adesea cele mai multe planuri la care le -au fost disponibile.
 • Condiții medicale: Pentru a se califica pentru un plan de nevoi speciale, o persoană trebuie să aibă starea medicală pe care planul o acoperă.

Website -ul Medicare permite unei persoane să caute planuri care pot fi disponibile în planuri Medicare Advantage în zona sa. O persoană poate introduce codul poștal și poate vedea o listă a planurilor disponibile.

Medicare Partea C vs. alte planuri

Medicare Partea C Planurile și politicile tradiționale Medicare sunt diferite. Partea C se îmbină împreună și, în funcție de plan, pot oferi mai multe servicii decât Medicare tradițională, inclusiv dentară, viziune și îngrijire auditivă.

Oamenii ar trebui să -și verifice planul individual pentru a vedea ce acoperă deasupra Medicare tradiționale. Companii Offer multe planuri diferite.

 • Dacă o persoană folosește Medicare tradițională, plătește direct Medicare, iar Medicare plătește pentru serviciile sale.
 • Medicare Partea B: O persoană își plătește premiul Medicare partea B direct direct guvernului.
 • Medicare Partea C: Persoanele cu partea C plătesc o companie de asigurări private.
 • Medicare Partea D: Medicare Partea D este porțiunea tradițională a Medicare care plătește pentru acoperirea medicamentelor pe bază de rețetă. O persoană poate selecta din mai multe planuri și poate plăti o primă lunară direct guvernului.
 • Medigap: Medigap Insurance poate ajuta o persoană să plătească pentru copagaje și deductibile, precum și alte cheltuieli din buzunar . https://produsrecenzie.top/

Unii oameni preferă să -și aleagă propriii furnizori și specialiști care pot veni cu Medicare prevăzute.

Rezumatul

Medicare Partea C, sau Medicare Advantage, este o alternativă la Medicare tradițională. Atunci când o persoană alege Medicare Advantage, poate selecta un plan care oferă servicii suplimentare pe care Medicare nu le acoperă.

Disponibilitatea planului variază în funcție de zona geografică, iar o persoană trebuie să ia în considerare disponibilitatea, acoperirea și costul atunci când selectează cel mai bun plan de avantaj pentru Medicare pentru ei.

Vom actualiza costurile 2021 cât mai curând posibil după ce Centrele pentru Medicare și Medicaid Services (CMS) le -au eliberat.

Am actualizat ultima dată costurile pe această pagină la 13 octombrie 2020.

Informațiile de pe acest site vă pot ajuta să luați decizii personale despre asigurare, dar nu este destinat să oferiți sfaturi cu privire la acest lucru achiziționarea sau utilizarea oricăror produse de asigurare sau de asigurare. Healthline Media nu tranzacționează în niciun fel activitatea de asigurare și nu este autorizată ca companie de asigurări sau producător în nicio jurisdicție din SUA. Healthline Media nu recomandă sau nu susține niciun terț care poate tranzacționa activitatea de asigurare.

 • Sănătate publică
 • Asigurări de sănătate / Asigurări medicale
 • Medicare / Medicaid / Schip

Știri medicale de astăzi au orientări stricte de aprovizionare și se bazează doar din studii revizuite de la egal la egal, instituții de cercetare academică și reviste medicale și asociații. Evităm să folosim referințe terțiare. Legăm surse primare – inclusiv studii, referințe științifice și statistici – în cadrul fiecărui articol și le enumerăm, de asemenea, în secțiunea Resurse din partea de jos a articolelor noastre. Puteți afla mai multe despre cum ne asigurăm că conținutul nostru este exact și actual citind politica noastră editorială .