Pudra proteică nu vă ajută direct să construiți mai repede mușchiul.

Deci, toate acestea este motivul pentru care impulsurile de testosteron natural sunt doar o pierdere de bani și nu vor oferi niciodată tipul de rezultate pe care le doriți.

Boosters hormon de creștere: mai mult din aceleași BS

Deschideți orice revistă de fitness și veți vedea cel puțin o mână de reclame pentru stimulatoarele hormonului de creștere umană (HGH). Și știți ce vor face aceste suplimente pentru dvs.?

absolut nimic. Unu pentru unu. Fără îndoială.

HGH Boosters pe care îl veți găsi astăzi pe piață conțin de obicei un amestec de aminoacizi și ierburi cu „Toss-Ins”. Povestea scurtă este multe dintre aceste ingrediente nu au niciun efect asupra producției de hormoni de creștere, iar cele care nu sunt suficient de puternice pentru a conferi beneficii reale.

Luați, de exemplu, acidul aminobutiric Moelcule Gamma (GABA).

Cercetările arată că suplimentarea cu acest compus crește nivelul hormonului de creștere post-exercițiu … dar această creștere tranzitorie nu va face nimic în modul de îmbunătățire a creșterii musculare. , care este utilizat în medicina tradițională chineză în diferite scopuri de sănătate preventivă.

Ei bine, uitați ce spune Ray Lewis. Cercetările arată că cerbul de catifea …

 • Nu vă va îmbunătăți nivelul de testosteron
 • Nu vă va crește nivelul de hormon de creștere
 • Nu vă va face vă ajută să construiți mușchi sau să creșteți forța

Ca și în cazul stimulatorilor de testosteron, există și o imagine mai mare de luat în considerare. Culturisti îmbunătățiți chimic, care singur hormonul de creștere nu vă ajută să construiți mai mult mușchi – trebuie să fie combinați cu cantități mari de steroizi anabolici pentru a avea acest efect.

Dacă injectarea direct hormonul în fiecare zi nu face „Nu vă ajută să construiți mai mult mușchi și forță Ce ar putea face un supliment natural care, în cel mai bun caz, să crească ușor producția zilnică?

 • Cercetarea arată că fluctuațiile hormonilor anabolici la niveluri naturale au puțin Nu este efect asupra creșterii mușchilor.

Cineva cu un profil de hormoni anabolic mijlociu poate face mai mult sau mai puțin la fel de bine în sală ca cineva cu unul superb. Așadar, nu este nevoie să pierdeți bani care urmărește creșteri minore ale testosteronului, hormonului de creștere sau IGF-1.

Economisiți-vă banii și săriți HGH Boosters.

este HMB tot ce este crăpat A fi?

HMB (beta-hidroxi beta-metilbutiric acid-o gură într-adevăr) este un metabolit al leucinei aminoacizilor și a făcut rundele ca un nou constructor de mușchi puternic.

Problema este însă că puținele studii utilizate pentru a vinde aceste afirmații au fost realizate de Steven Nissen, inventatorul HMB și proprietarul brevetului.

și când sunt mai multe milioane de dolari Linia, ar fi bine să credeți că există un stimulent pentru shenanigans.

Ei bine, iată și iată, când priviți cercetările nepărtinitoare asupra HMB, care a fost realizată și cu bărbați instruiți cu rezistență și nu cu vârstnici , este mult mai puțin eficient decât a raportat Nissen.

De exemplu:

 • Un studiu realizat de Universitatea Massey a constatat că suplimentarea HMB a îmbunătățit puterea corpului inferior, dar a fost neglijabil Efecte asupra compoziției corpului la bărbații instruiți cu rezistență.
 • Un studiu realizat de Consiliul Sportiv din Singapore a constatat că suplimentarea HMB nu a avut niciun efect asupra forței sau a compoziției corpului la bărbații instruiți cu rezistență.
 • Un studiu efectuată de Universitatea din Memphis a constatat că suplimentarea cu HMB nu a redus catabolismul și nu a afectat schimbările induse de antrenament în compoziția și puterea corpului la bărbații cu experiență în rezistență. Revizuirea literaturii pe tema suplimentării HMB, iar concluzia lor a fost foarte simplă:

  „Suplimentarea cu HMB în timpul antrenamentului de rezistență suportă câștiguri mici, dar clare, de forță generală și a picioarelor la bărbații neinstruiți anterior, dar efectele la elevatorii instruiți sunt banal. Efectul HMB asupra compoziției corpului este lipsit de importanță. ”

  Există un beneficiu al HMB care este bine stabilit, cu toate acestea: este un agent anti-catabolic extrem de eficient.

  adică este foarte foarte eficient Bine pentru a preveni descompunerea musculară, ceea ce înseamnă că vă veți recupera mai repede de la antrenamentele dvs. și veți experimenta mai puține dureri musculare (iar forma acid liberă arată cea mai mare promisiune în această privință).

  nu are niciun efect asupra insulinei Niveluri, ceea ce îl face perfect pentru utilizare cu antrenamentele cu post.

  efectele sale anti-catabolice puternice și efectele de insulină inexistente înseamnă că obțineți toate beneficiile privind pierderea de grăsime ale antrenamentului, fără probleme legate de mușchi Pierdere sau secreție de insulină.

  De remarcat, de asemenea, că HMB este superior leucinei în suprimarea descompunerii musculare, deoarece este mai anti-catabolic decât aminoacidul său „părinte”.

  asta înseamnă că este că este De asemenea, mai eficiente decât suplimentele de aminoacizi cu lanț ramificat, deoarece se bazează pe leucină pentru furnicile lor Efectele I-catabolice (izoleucina și valina sunt foarte slabe în această privință).

  În ceea ce privește suplimentul HMB specific pe care îl recomand, am inclus o doză eficientă din punct de vedere clinic în fiecare porție a grăsimii mele de pre-antrenament Burner Forge.

  Forge este un arzător de grăsimi făcut special pentru utilizare cu antrenament cu fast și conține doze eficiente din punct de vedere clinic de …

  • HMB. După cum știți acum, HMB este foarte bun pentru a preveni descompunerea musculară, iar acest lucru înseamnă că vă veți recupera mai repede din antrenamentele dvs. și veți experimenta mai puține dureri musculare.
  • Yohimbine. Cercetările arată că Yohimbine permite corpului tău să reducă mai repede magazinele de grăsimi și este deosebit de util pe măsură ce te mai slab și te lupți cu reținere de grăsimi încăpățânate.
  • Citicoline. CDP-Cholina (cunoscută și sub denumirea de Citicoline) este o substanță chimică care apare în mod natural în creier care crește nivelul unei alte substanțe chimice numite fosfatidilcolină, care este vitală pentru funcția creierului. în forță, deoarece majoritatea oamenilor găsesc o pregătire rapidă mai scursă mental decât antrenamentul Fed și CDP-Choline poate ajuta la contracararea acestui lucru.

  Linia de jos este Forge vă ajută să pierdeți grăsimea-și grăsimea „încăpățânată” în particular – mai mult, păstrați mușchiul și mențineți intensitatea antrenamentului și claritatea mentală.

  Pulberea proteică vă ajută să construiți mai repede mușchiul?

  „Dacă doriți să construiți mușchi mai repede, ar trebui să obțineți Unele pulbere proteică. ”

  Acesta este primul sfat de supliment pe care l -am primit vreodată https://harmoniqhealth.com/ro/rhino-gold-gel/.

  și este greșit.

  pulbere proteică nu vă ajută direct să construiți Mușchiul mai repede.

  Mâncarea suficientă proteine, dar nu aveți nevoie de pulberi pentru a ajunge acolo. Alimentele integrale singure vă pot oferi tot ce aveți nevoie.

  pulberea proteică nu vă ajută să pierdeți grăsimea mai repede. O dietă bogată în proteine, indiferent dacă include sau nu suplimente proteice.

  care a spus, încercând să obții toate proteinele de care ai nevoie doar de la alimente prezintă mai multe provocări:

            Li> poate face ca echilibrarea aportului de macronutrienți să fie dificil.
           • Poate fi destul de mult timp (cumpărături, pregătire, gătit, curățare, etc.) Mesele pot fi incomode.
           • Mâncarea unor cantități mari dintr-o varietate mică de alimente bogate în proteine ​​pot îmbătrâni, rapid.

           Introduceți pulberea proteică, care este …

           • Perfect pentru gustări rapide și ușoare.
           • De multe ori de preferat să mănânce o altă masă.
           • De obicei scăzută în carbohidrați și grăsimi, ceea ce este Excelent în scopuri de planificare a mesei.
           • destul de accesibil din punct de vedere al prețului pe gram de proteine.

           Acestea sunt principalele motive pentru care pulberile proteice sunt cele mai populare tipuri de suplimente acolo.

           Dacă ești ca mine, și majoritatea oamenilor, vei găsi că dieta este doar mai mult Plăcut cu pulbere de proteine ​​și de aceea le recomand și le folosesc.

           În ceea ce privește un produs real, a mea se numește Whey+, și este în esență că pulberea de proteină din zer mi -am dorit întotdeauna.

           • zer+ este 100% proteină izolată din zer, nu un amestec de izolate și forme mai ieftine de proteine.
           • zer+ este 100% îndulcit și aromat în mod natural.
           • Zerul+ se face de la laptele provenit de la vacile fără antibiotice și hormoni de la fermele de lactate mici din Irlanda, care sunt cunoscute pentru produsele lactate de înaltă calitate. Li>
           • Whey+ se face cu tehnologii de micro- și ultra-filtrare rece.

           Există suplimente care îmbunătățesc creșterea mușchilor?

           Până acum nu am reușit ‘ Trimit cu adevărat promisiunea principală a articolului: cele mai bune suplimente pentru creșterea mușchilor.

           Ei bine, acum că am eliminat majoritatea gunoiului de pe piață, să vorbim despre ceea ce funcționează de fapt.

           și Place The Start este campionul incontestabil al constructorilor de mușchi naturali …

           Creatină

           Creatina este o substanță găsită în mod natural în corp și în cantități mari în alimente precum carnea roșie.

           Este cea mai bine cercetată moleculă din toată nutriția sportivă-subiectul a sute de studii științifice-și beneficiile sale sunt clare:

           • Vă ajută să construiți mai repede mușchiul.
           • Te ajută să devii mai puternic.
           • Îmbunătățește rezistența anaerobă.
           • Îmbunătățește recuperarea musculară.

           și cea mai bună parte Este vorba de toate aceste lucruri în mod natural și în siguranță.

           Când vine vorba de îmbunătățirea compoziției corpului și a performanței antrenamentului, creatina este practic toate avantajele și nu sunt contra.

           Există multe forme de creatină Disponibil, totuși, cum ar fi monohidrat, clorhidrat, citrat, ester de etil, nitrat și altele.

           Care este cel mai bun bang pentru buck?

           Ei bine, povestea lungă este scurtă este Creatina Monohidrat este câștigătorul încercat și adevărat.

           Celelalte forme de pe piață nu sunt mai eficiente și, în unele cazuri, chiar mai puțin eficiente decât monohidrații buni. (Ceea ce este excelent pentru că monohidratul este, de asemenea, cel mai ieftin!)

           și de aceea am mers cu creatină monohidrat atunci când am creat un supliment post-antrenament pentru linia mea de suplimente, Legion.

           este numită reîncărcare și fiecare porție conține:

           • 5 grame de creatină monohidrat (doza eficientă din punct de vedere clinic)
           • 2100 miligrame de l-carnitină l-tartrate
           • 10,8 miligrame de acid corosolic

           Acest lucru vă oferă beneficiile dovedite de rezistență, dimensiune și recuperare ale monohidratului de creatină, plus reparația mușchilor și beneficiile de sensibilitate la insulină ale L-carnitinei L-tartrat și acid corosolic .

           Este, de asemenea, 100% îndulcit și aromat în mod natural și nu are umpluturi artificiale sau alte gunoiuri inutile.

           beta-alanină

           beta-alanină este un amino neesențial acid, ceea ce înseamnă că nu este o parte necesară a dietei umane, deoarece corpurile noastre o pot crea.

           (aminoacizii pe care corpul nu le poate crea sunt cunoscuți ca aminoacizi esențiali și trebuie să fie obrac Adăugit prin dietă.)

           Corpul tău folosește în primul rând beta-alanină pentru a forma o moleculă compusă numită carnozină, care este păstrată în mușchii și creierul tău. Face acest lucru prin combinarea beta-alaninei cu un aminoacid esențial, L-HISTIDINE.

           Acum, unul dintre rolurile carnozinei din mușchii noștri se referă la reglarea nivelurilor de aciditate.

           Când Un mușchi se contractă în mod repetat, devine din ce în ce mai acid. La rândul său, acest lucru afectează capacitatea sa de a continua contractarea, până când, în cele din urmă, nu mai poate contracta deloc.

           Acesta este unul dintre modurile în care mușchii devin obosiți.

           Carnozina contracara acest lucru prin Reducerea acidității musculare, crescând astfel cantitatea de muncă pe care mușchii o pot face înainte de a se obosi.

           În timp ce există multe moduri în care un mușchi poate oboseala în timpul unui antrenament, vizând doar una (aciditate), performanța poate fi îmbunătățit.

           Ei bine, beta-alanina este un supliment popular, deoarece este transformat în carnozină în corp, care apoi se acumulează în mușchi.

           Acest lucru, la rândul său, crește cantitatea de muncă pe care o pot face înainte de a-i împiedica.

           Beta-Alanine Major Beneficiile constau în îmbunătățirea rezistenței fizice și, eventual, în compoziția corpului.

           o meta-analiză destul de impresionantă realizată în 2012 implicată O revizuire aprofundată a 15 studii asupra beta-alaninei ca ajutor ergogenic (îmbunătățitor de performanță).

           Cercetătorii au descoperit că beta-alanină suplă Mențiunea a dus la o îmbunătățire minoră, dar semnificativă statistic a rezistenței (2,85%) atunci când durata exercițiului a fost cuprinsă între 60 și 240 de ani (durata pe care o vedeți în antrenamente de înlocuire, în stil CrossFit și altele asemenea).

           și În timp ce beta-alanina a avut tendința de a îmbunătăți exercițiile fizice mai puțin de un minut sau mai mult de trei minute în durată, amploarea a fost foarte mică și nu a fost semnificativă statistic.

           adică nu este deosebit de utilă cu relativ scurt sau Amplificări lungi de exerciții fizice.

           Acesta este motivul pentru care mulți haltere de haltere iau atât beta-alanină, cât și creatină, ceea ce îmbunătățește în special performanța pe tărâmul sub-60 de secunde și îmbunătățește ușor performanța în 60-240-secundă Realm.

           În acest fel, sunt „acoperite” pentru tot ceea ce vor face în sala de greutate.

           În ceea ce privește creșterea beta-alanină și mușchi, există Câteva studii care remarcă faptul că, chiar și atunci când performanța dintre grupuri este controlată pentru (adică. Aceeași cantitate de muncă depusă pentru fiecare grup), este asociată cu o creștere mai mare a mușchilor.

           adică, în ciuda faptului că urmează aceleași tipuri de diete și programe de antrenament, oamenii care completează cu beta-alanină par să câștige mai mult mușchi decât cei care nu.

           Acest efect nu pare a fi doar un produs secundar al performanței de antrenament îmbunătățite.

           Nu știm exact de ce încă, dar încă, dar Suplimentarea beta-alanină pare să crească direct (deși ușor) creșterea musculară.

           Când te uiți la date, 4,8 grame de beta-alanină pe zi este puțin mai eficientă decât 2 grame, dar nu există prea O mare diferență atunci când suplimentul este luat în fiecare zi.

           precum creatina, beta-alanina pare să beneficieze, de asemenea, de o „fază de încărcare”, ceea ce îi permite să acumuleze carnozină în mușchi mai repede.

           În acest fel, o doză mai mare vă permite să realizați mai repede beneficiile.

           De remarcat, de asemenea, se consideră că, în general, oamenii care fac un haltere cu volum mai mare Programele pot beneficia de capătul superior al gamei eficiente din punct de vedere clinic de beta-alanină.

           Acest lucru se datorează faptului că magazinele de carnozină sunt epuizate în timpul contracțiilor musculare, astfel încât, în mod natural, cu cât vă contractați mai mult mușchii (antrenamentul), cu atât mai mult carnozina pe care corpul tău „folosește”.

           Deși plauzibilă, această teorie nu a fost încă demonstrată în cercetarea științifică.

           Deci, având în vedere toate cele de mai sus, cred că beta-alanina este Un supliment demn pentru stimularea atât a creșterii musculare, cât și a performanței exercițiilor fizice și de aceea l-am inclus în Pulse de supliment pre-antrenament.

           Pulse conține mai mult de doar 4,8 grame de beta-alanină în fiecare porție. Conține doze eficiente din punct de vedere clinic de alte 5 ingrediente naturale dovedite pentru a -ți îmbunătăți performanța în sală:

           • Cafeină. Cofeina este bună pentru mai mult decât creșterea energiei. De asemenea, crește rezistența și puterea musculară.
           • Malat de citrulină. Citrulina este un aminoacid care îmbunătățește rezistența musculară, ameliorează durerile musculare și îmbunătățește performanța aerobă.
           • betaine. Betaina este un compus găsit la plante precum sfecla care îmbunătățește rezistența musculară, crește puterea și crește hormonul de creștere umană și producția de creștere asemănătoare cu insulina 1 ca răspuns la exerciții acute.
           • ornitină. Ornitina este un aminoacid găsit în cantități mari în lactate și carne care reduce oboseala în exerciții prelungite și promovează oxidarea lipidelor (arderea grăsimii pentru energie, spre deosebire de carbohidrați sau glicogen).
           • theanine. Theanine este un aminoacid găsit în principal în ceai care reduce efectele stresului mental și fizic, crește producția de oxid nitric, care îmbunătățește fluxul de sânge și îmbunătățește vigilența, concentrarea, atenția, memoria, performanța sarcinii mentale și starea de spirit.

           și ceea ce nu veți găsi în puls este la fel de special: